Team Molenkamp Bewind

Even voorstellen

Ik ben Ria Molenkamp, bewindvoerder en mentor. Ik heb lang ervaring opgedaan in diverse functies. In de hulpverlening van groepsleider tot maatschappelijk werker. Daarna ben ik mij meer op de sociaal juridische kant gaan richten en heb mij verder ontwikkeld in de functies van consulent sociale wetgeving, consulent Bijstand Besluit Zelfstandigen, beslisser, juridisch kwaliteitsmedewerker, controller en medewerker bezwaar en beroep bij Sociale Diensten.
Kortom: ik ben volledig thuis in wet- en regelgeving.

Ik heb het altijd fijn gevonden voor mensen te werken en ben in het bijzonder geïnteresseerd in de rechten van de mens. In mijn werk bij Sociale Diensten heb ik vaak mensen, die niet zo op de hoogte zijn van hun rechten en/of het omgaan met geld, in moeilijkheden zien geraken. Om deze reden heb ik in het jaar 2006 besloten bij de rechtbank te verzoeken mij als bewindvoerder toe te laten. Sinds 2007 ben ik, naast mijn werk bij Sociale Diensten, actief bezig met bewindvoering. Vanaf 2012 ben ik ook actief als mentor. Nu richt ik mij alleen op mijn taak als bewindvoerder en mentor en werk ik niet meer bij Sociale Diensten.

Ik ben een vrolijk, eerlijk en actief mens, met een passie voor reizen. Ik zet mij graag voor u in, maar verwacht ook dat u zich inzet. Op deze manier kan onze samenwerking een succes worden.